tisdag 26 januari 2010

Vaknade av att en mygga surrade vid mitt öra så då flög man upp. Helt sönderbiten på höger ben och fy vad det kliar.

Till frukost idag blev det vattenmelon, mm vad gott det var.

Göran och Vero kom förbi våran bungalow så vi gick gemensamt ner till stranden och solade. Men det var så varmt att vi bara kunde ligga korta stunder i solen innan det var dax att ta sig ett svalkande dopp. Blev mest att vi låg i vattnet. Igår köpte vi en boll som vi "lekte" lite med i vattnet.
Hampus försvann ett tag då han skulle köpa cigg och kom tillbaks med 2 st badmadrasser. Det var helt klart semesterns bästa inköp hittills.

Åt en härlig fruktsallad med vaniljyoghurt till lunch, supergott. Sen blev det lite mer plaskande i vattnet.

Kl 16 skulle vi tjejer mötas upp på brudens hotellrum för att få naglarna fixade och grabbarna skulle till ett annat ställe för att dricka öl. Men det blev inte riktigt så. Slutade med att jag och Vero struntade i att fixa våra naglar då det var så många före oss i kö. Tog en tuktuk in till stan för att äta. Satte oss på en resturang vid vattnet, sen dröjde det inte många minuter innan grabbarna hörde av sig och undrade var vi var någonstans. Så vi väntade in dom och åt tillsammans.

På kvällen möttes alla upp på en strandbar "Indianen". Mysigt och vi var då ett sällskap på ca 25 personer. Så där satt vi och njöt av värmen och eldshowerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar