fredag 29 januari 2010

Klockan ringde tidigt idag.
Packade ner det sista sen var det dax att säga hej då till våran bungalow.

Gick till receptionen för att checka ut och äta frukost, och bara det var en upplevelse.
När vi kom till receptionen var klockan ca 06:40 och då var det ingen där, inte heller frukosten hade öppnat. Sa till flera personer som jobbade på hotellet att vi ville checka ut men dom tittade bara på oss som om vi vore ett par idioter och sa något på thailändska och gick sedan vidare. Grrr. Stod där i en timme tills våran taxi kom som skulle ta oss till båten. Slutade med att vi skrev en lapp om att vi checkade ut.

Båtresorna över till Phuket gick bra.
Tog en taxi tillsammans med Göran och Vero till våra hotell som ligger vid Patong Beach. Bor nära varann här också, riktigt kul.

Men vårat hotell "Patong Beach Lodge Hotel" var en riktig besvikelse. Rummet var lite halv sunkigt och personalen var riktigt otrevlig. Sa massa spydiga kommentarer till Hampus och då kändes det som vi bara ville lämna in nyckeln igen och ta våra saker och dra.
Så vi bor bara här i 3 nätter, sen flyger vi till Bangkok och är där i 3 nätter. Därefter tillbaks till Patong Beach i Phuket, men har här lyckats byta hotell så att vi inte bor på samma som nu.
Vill inte vara mer än nödvändigt på detta ställe.

På kvällen gick vi över till Göran och Veros hotel och delade på en vinare och snackade lite skit. Alla saknar Koh Lanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar