söndag 24 januari 2010

Uppe med tuppen idag för att hinna med båten som skulle ta oss ut till Koh Lanta. Vi fick byta båt vid Phi Phi. Härlig båttur med mycket sol, var bara ett litet dopp som saknades i det klarblåa vattnet. Man var bra sugen. Båtresorna gick bra och det tog ca 2,5 timme innan vi var framme vid Koh Lanta.

Tog en tuktuk till vårat hotell, Lanta Island Resort. Bor i en jätte mysig bungalow knappt 10 meter från stranden, så man kan verkligen inte klaga. Vi har kommit till paradiset och här kan jag stanna länge.

När vi installerat oss tog vi en promenad ner till den lilla staden för att få oss en bit mat i magen samt shoppa lite. Köpte en bikini, plånbok och ett par solglasögon. Hampus däremot shoppade loss ordentligt, tur att det är så billigt här.

På kvällen mötte vi upp Stoffe med familj och åt middag tillsammans på en mysig fiskresturang som stod på pålar ute i vattnet. Vi var nog ett sällskap på ca 15 personer så det blev lite rörigt med mat och betalning.
Sen blev det lite mer shopping. Det var betydligt mycket skönare att gå och titta nu än vad det var tidigare mitt på dagen, då det var så varmt. Handlade lite gottis hem till våran bungalow. Tog en kall öl på våran uteplats, sen var det sängen som väntade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar