måndag 25 januari 2010

Detta är nog semesterns bästa dag. Bara att vakna upp och veta att det är måndag och att arbetskompisarna ska börja jobba idag efter helgen. Medan man själv är här i Thailand där det är över 30 grader och man bara njuter av ledigheten, hehe.

Upptäckte i morse att vi hade ett lite husdjur i rummet, nämligen en liten gecko.

Åt en härlig fruktsallad till frukost och satt och tittade ut över havet, så underbart. Skulle kunna leva på det här, det är ju bara så gott.

Sen tillbringade vi hela dagen på stranden. Har dock ej legat och pressat i solen. Har gått hela stranden upp och ner och tagit oss ett antal dopp längs vägen, men dom svalkade knappt. Hittade också några fina snäckor som jag plockade med mig.

Mötte upp Göran och Vero som anlände till Koh Lanta idag. Vi åkte in till stan och åt på samma fiskresturang som igår. Mysigt men det blåste mer idag än vad det gjorde igår. Riktigt skönt då det blivit lite för mycket sol idag. Har bränt mig!
Gick runt lite på stan tillsammans och köpte med oss lite öl och snacks, sen tog vi en tuktuk tillbaks till vårat hotell. Satt på våran uteplats och slogs med myggen ett tag tills vi gav upp. Gick då ner till stranden en sväng där dom hade eldshow, men självklart slutade dom när vi kom.
Tog en lite promenad längs stranden tills vi satte oss vid en liten strandbar och tog oss varsin öl/drink och hade det så mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar