torsdag 28 januari 2010

Det blev inte många timmars sömn inatt. Gick upp en gång under natten då valpen började gnälla lite, men slutade då vi kom in i badrummet. Man var lite nojjig att grannarna skulle vakna och börja klaga.
Valpen ville varken kissa eller bajsa så hon fick lite mera mat, sen dröjde det inte många minuter innan hon somnade om igen.
Stackars liten, hon måste vara helt förvirrad av allt detta.
Vi stod och tittade på henne en stund då hon låg där och sov så sött. Hon såg så nöjd ut och det såg precis ut som hon låg och log.

Kl 8:30 mötte vi upp den norska tjejen så åkte vi till "Lanta Animal Welfare".
Vero följde med, riktigt skönt att ha med sig någon. Killarna skulle fixa våran hyrbil vid 9 tiden, därför kunde dom inte följa med. Däremot skulle dom komma förbi med bilen och plocka upp oss. Men det visade sig att den blev krockad igår så det blev inget med den saken. Dom kom lite senare efter att ha fått en rundtur med en förvirrad thailändare i en tuktuk.

Vi fick oss en rundtur på stället och det var verkligen jättefint. När dom fick reda på att jag jobbade som djursjukvårdare blev jag erbjuden jobb omgående på stället. Riktigt kul att känna sig eftertraktad. Ska bara ha min legitimation sen skulle jag kunna tänka mig att ta tjänstledigt ett tag och åka hit och jobba. Man vet aldrig vad som händer.

Hur som helst så hade jag och Hampus fäst oss så mycket i den lilla valpen och vi kunde verkligen inte släppa henne. Så vi bestämde oss för att ta hem henne till Sverige, våran lilla Lanta som vi döpte henne till. Skrev på alla papper och i månadskiftet juni/juli får vi hämta henne i Köpenhamn. Åh vad jag längtar.
Var svårt att lämna kvar henne och veta att det dröjer ett bra tag tills vi får se henne igen. Men alla på Lanta Animal Welfare var så himla gulliga så vi känner oss inte speciellt oroliga. Dom kommer maila bilder samt skriva lite om henne under tiden.
Detta känns bara för bra.

Åkte in till stan och åt med Göran och Vero, därefter gick vi till en glassbar. Svängde förbi Stoffe och Petras hotell och sa "Hej då" eftersom vi åker vidare till Phuket imorgon. Vi blev sittande på deras veranda ett tag, mysigt om man bortser från alla mygg. Ser nu ut som man fått böldpest och det kliar så fruktansvärt mycket.

Göran och Vero följde med en sväng till våran bungalow och tog en öl.

Packade, sen gick vi och la oss och drömde söta drömmar om våran lilla Lanta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar