tisdag 20 september 2011

Har sovit som ett missfoster inatt, ont i hela kroppen. Men Lucy lär ha sovit gott, hon har haft matte som huvudkudde/madrass.

Åkte ut till stallet och tog hand om Svala.
Mockade och lunchade sen var jag tvungen att åka hem. Hade två stycken med mig som hade tröttnat.

Har pratat med Kalle hovslagare som troligtvis hinner komma ut nästa måndag för att verka Svala.

Har även pratat med veterinären som vill att vi fortsätter med kortisonet en vecka till. Så imorgon bitti ska jag hänga på låset på kliniken för att hämta ut medicinen.

Passade på att anmäla mig och Dagge till en tävling på Stadsberga Västergård den 30/10. Då ska vi ställa upp i V5 och Trail, ska bli super kul :) *LÄNGTAR*

Var lite kul igår kväll.
Hampus la äntligen ut vår Audi på Blocket, även vår Corvette. Sen tog det inte mer än tre minuter innan den första personen ringde. Han ville komma och köpa Audin på en gång men klockan var så mycket, 22:30. Så dom kommer och köper den imorgon istället. Dom la till och med handpenning på den, satte in pengar på Hampus konto. Osedd och okörd, folk är roliga. Fast jag är bara glad, en bil mindre på tomten :)
Hampus hade inte ens lagt ut vårt telefon nummer i annonsen, bara mail adress. Men folk hade tagit reda på vårt nummer via registrerings nummret. Det kanske finns en anledning till att man inte vill ha folk som ringer dygnet runt.
Var sedan en annan som ringde senare på kvällen. Därefter stängde vi av vår hem telefon så att vi skulle få sova.

Hur som helst så blev Audin såld idag, så skönt och jag är så glad och lättad.

Har varit så duktig idag också. Har fått massa saker gjorda. Har bla röjt på tomten. En massa skit som ska slängas på återvinningscentralen ligger i hästsläpet,(hela släpet blev visst fullt) och trädgårsdsavfall som tex en jäkla massar grenar och små träd mm som vi ska elda upp ligger i två stora högar på tomten.
Nu börjar det se finnt ut på tomten, äntligen :) Men mycket återstår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar