måndag 12 september 2011

HÄLTUTREDNING PÅ KLINIKEN.

Äntligen måndag, så som jag har längtat.
Mamma var snäll som hade tagit kompledigt så att hon kunde hjälpa mig med Lucy och Gabriel medans Svala träffade veterinären.
Tyvärr drog det hela ut på tiden så mamma var tvungen att lämnade oss vid lunchtid för att åka till jobbet. Hampus kom efter ca en timme och tog med sig Gabriel och Lucy. Skönt att bara behöva bry sig om Svala, var lite svårt/snurrigt ett tag. Önskade att man kunde klona sig.

På kliniken togs blodprov, dom ultraljudade benet, röntgade benet och sen slutligen bedövade lederna i bakbenet. Men dom hittade inget fel.
Efter 7,5 timme var Svala så trött på oss så hon ville inte göra någonting. Förstår henne, var inget roligt ställe vi hade hamnat på. Men hon var ändå duktig.

Hon fick ett bandagerat ben efter alla ledinjektioner. Sen fick hon boxvila men förvarnade veterinären om att det kommer bli mycket svårt. Sen ska vi fortsätta med metacamet tills på torsdag och så ska vi tillbaks till kliniken på fredag kl 9:00.

Slutade med att Svala får gå i en liten liten sjukhage. Hon var mer vild än tam inne i stallet, stod mer på bakbenen än på alla fyra.

Nu håller jag tummarna för att hon ska bli bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar