onsdag 3 februari 2010

Uppe med tuppen idag också. Var på Siam klockan 10. Hittade en massa fina saker.

Idag besökte vi även Siam Ocean World. Så läckert och så stort, detta rekommenderar jag er som är i Bangkok. Ni kommer verkligen inte ångra er.
Skansenakvariet, släng er i väggen.
Tittade bla på när hajarna fick mat. Fick bada fötterna i en liten pool med en massa sugfiskar i som bla åt förhårdnader på fötterna. Lite slemmigt och hjälp vad det kittlades. Fick gå bakom kulisserna där dom hade en massa rock och hajbebisar som skulle växa på sig innan dom fick komma ut i dom stora akvarierna. Åkte i en liten glasbåt i ett av akvarierna så att vi lättare kunde se fiskarna, hajarna och rockorna.
Vi betalade ca 200 kr i inträde och i det ingick det en massa saker. Helt klart värt priset.

Gick sen in på MBK och shoppade loss. Hampus köpte en stor resväska så att vi ska få med oss allt på flyget till Phuket istället för att komma med en massa plastpåsar. Tror inte det skulle vara så populärt.
Åt middag och sen gick vi ut på torget vid MBK där dom tävlade i Muai Thai. En kille fick in en klockren träff så motståndaren tvärdäckade. Inte riktigt min grej men ändå kul att ha sett lite då det är så populärt här i Thailand.

Köpte med oss lite gottis till hotellet.

Tog varsin öl på en liten pub som låg på andra sidan gatan av hotellet.

På hotellet tittade vi lite på tv och åt gottis och då lyckades jag bita av en bit av en tand, självklart. Blev en vass kant. Tur i oturen hade Hampus varit hos tandläkaren samma dag då vi skulle flyga till Thailand och då hade han fått med sig lite smått och gott ifall något skulle hända. Han hade då fått med sig en liten tub med provisorisk lagning. Smetade på detta men det höll inte speciellt bra. Försöka kan man alltid göra. det blir att man får ringa tandläkaren när jag kommer hem, typiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar