lördag 6 februari 2010

Klockan ringde vid 06:30. Gick då ner och åt frukost sen var det bara att packa ner det sista, gå ner till receptionen och checka ut.
Igår hade vi beställt en minibuss till flyget. Bussen skulle gå 8 eller 9 men vi bestämde oss för att ta den som skulle gå kl 8, då skulle vi gått om tid. Skönt det, inge kul att stressa.
Bussen kom kl 8 och då blev dom så griniga på oss eftersom vi hade 4 resväskor med oss och man fick bara ha en var. Men ingen hade sagt ett ljud om detta till oss och det stod ingenstans så det slutade med att bussen åkte och vi fick inte tillbaks några pengar. Vi tog då en taxi till flygplatsen istället. Men han körde som en tok. Körde bla mot rött när polisen stod brevid, men dom brydde sig inte. Sen låg han i vänsterfil men svängde höger. Men då hade polisen en poliskontroll precis där så vi fick stå där ett tag och det slutade med att vår chafför fick böter.
Väl på flygplatsen hade vår taxi ingen växel så han tog pengarna och åka iväg för att växla. Men det tog en sån tid att vi trodde att vi hade blivit blåsta. Men presic när vi skulle gå kom han, 20 minuter senare. Tack och lov. Det tog oss 1,5 timme att ta oss till flygplatsen, tur att vi bestämde oss att ta den tidigare bussen till flyget, annars hade vi nog inte hunnit. Planet skulle gå 11:10.

Checkade in och vi hade övervikt, så det blev att vi fick plocka ut lite saker. Men det tryckte vi ner i handbagaget istället, hehe. Tungt blev det.

Flygningen gick bra, tog 11 timmar och 45 minuter till Arlanda. Jag sov mestadels av resan och Hampus tittade på film. Så tiden rann iväg ganska fort iallafall.

På Arlanda stod mina föräldrar och väntade, så kul att se dom igen.
Vi åkte först hem till Hampus mamma och fikade sen åkte vi hem till mina föräldrar och åt pizza, så gott.
Visade bilderna från resan men då gick jag och la mig brevid Saga, var helt död och tvärdeckade. Åkte sen hem till Tungelsta och man hann inte ens lägga huvudet på kudden innan man sov. Skönt att få ligga i sin egen säng igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar