lördag 8 maj 2010

Har varit fullt upp denna vecka.
I tisdags bokade jag tid för spatt röntgen för Breki. Fick en tid den 17/5. Sen ska han besiktigas den 11/5. Håller tummarna!

Onsdag, torsdag och fredag var jag på anestesi kurs i Knivsta, Nova Park.
Var en super bra kurs och nu är man bra taggad men helt slut i huvudet, det bara snurrar av fakta.
Var helt slut när jag kom hem, somnade som en stock.

Idag åkte jag och mamma till stallet. Jag red Dagge och gjorde sällskap med Andreas och Ljufur. Härlig tur runt "bikupporna". Blev ganska mycket tempo, riktigt kul och det tyckte hästarna också.
Vi hade riktigt tur med vädret för precis när vi kom fram till stallet började det regna.

Väl hemma la jag mig i sängen och tittade på tv med en stor godispåse, mums.
Tittade på Dokument inifrån om vargkriget. Säger bara FY FAN. Fick nästan upp godiset jag åt, mådde så illa av det jag såg. Skäms för att vara människa när jag ser sånt där. Blir så fruktansvärt upprörd och ledsen. Fattar inte att människor kan ta lagen i egna händer på detta sätt och att man inte kan komma åt dom är nog det absolut värsta. Människor är så fruktansvärt grymma. Det är vilda rovdjur det handlar om.
Och sättet dom tar död på djuren. Köttfärs med glassplitter och giftig mossa, eller med små vassa pinnar som dom vikt på mitten och knytit ihop med ett snöre som löses upp i magsäcken. Och sen alla vapen dom har fått tag på.
Nog pratat om detta, skulle kunna skriva hur mycket som helst om hur jag tycker och tänker om illigal vargjakt och andra illigala jakter också för den delen.
Som sagt, FY FAN!

Men till något betydligt mycket roligare.
Imorgon ska jag till Vädersjö och rida Breki :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar