söndag 13 december 2009

Oj vilken helg!
Har varit fullt upp exakt hela helgen.

I fredags fick jag sluta tidigare så jag och Hampus plockade ur och städade hans lägenhet i Öringe. Sen lämnade vi in nycklarna, så skönt att vi fick detta gjort idag.
Åkte ut till Hampus mamma och lämnade lite saker där sen var det raka spåret hem till min lillasyster Erika i Finnboda som skulle ha lite saker från lägenheten. Skönt det, så tråkigt att slänga så fina saker.
Passade då även på att hälsa på Sudden. Han kommer få bo kvar hos syrran då det fungerar så bra, hon är helt kär i den katten. Så kul att det fungerar så bra. Annars skulle han varit en liten kattängel vid det här laget.

I lördags var jag, Hampus och Hampus mamma Kerstin på julbord ute på Utö. Det var super mysigt och så god mat. Det fanns hur mycket som helst att välja bland. Kändes som man rullade därifrån.
Åkte sen hem till oss i Tungelsta där vi fikade med hampus mamma så hon får se hur vi bodde.
Därefter bar det av hem till brorsan så vi kunde fira honom. Där orkade vi dock varken äta eller fika, är så fruktansvärt mätt.

Idag söndag blev det en tidig morgon också, är så trött. Hampus körde mig till stallet.
Idag skulle vi nämligen åka till Kumla Herrgård med Dagge på ponnyridning. Anna och Fleygur följde också med. Så kul att våra hästar verkar trivas ihop.
Gick bra att lasta Dagge, han gick raka vägen in i släpet, så duktig kille.
Sen hämtade vi Anna och Fleygur på Fors, mycket folk och hästar där idag då det är tävling.

Hästarna var jätte duktiga idag, är så stolt över Dagge. Första gången han gör något sånt här och han var super duktig. Så det kommer nog bli fler gånger, bra att dom kan hjälpa till att betala stallhyran nån gång, hihi.

Trötta och lite frusna åkte vi hem.

Nu känns det i benen att man gått hela dagen. Lite mat och en varm och skön dusch sen dax att krypa ner i sängen och ladda batterierna tills i morgon då det kommer bli en lång arbetsdag.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar