söndag 29 november 2009

LEKTION FÖR MALIN SCHÖN

Blev en lugn kväll igår i soffan framför tvn med en massa godis. Brorsan och hans kompis Andreas kom förbi och gjorde mig sällskap. Riktigt trevligt!

Hämtade Hampus och Stefan vid gullmarsplan i natt, tack och lov blev det inte speciellt sent. Tror vi var hemma igen vid 1 tiden.

I vilket fall som helst var man trött när klockan ringde.
Bara att sätta på sig kläderna och åka iväg till stallet. Det var mycket disigt och lite kyligt men ändå så skönt och vackert ute.

Hann mocka Dagges och Katlas box innan det var dax att rida ner till volten. Mycket reflexer på så att man syns, reflexer kan man ALDRIG ha för mycket utav.

På lektionen för Malin red vi mycket på volt och tränade igångsättningar mm och att han ska gå i rätt och i en trevlig form. Samt att han ska jobba mer med bakbenen, mer aktion.
Gick mycket bättre idag än vad det gjorde sist, riktigt nöjd med Dagge och dagens lektion. Ett mycket trött ekipage efter lektionen.

Dagge fick stå inne med täcke medan jag tog ut Katla på en barbacka tur runt slingan.
Hade det lite körigt att sitta kvar på henne när hon fick sina små glädjeskutt. Jag var garanterat mer trött än Katla när vi kom tillbaks till stallet igen. Om hon fick bestämma skulle vi tagit några varv till.

Pysslade om båda hästarna, sen fick dom gå ut i hagen där dom fick äta sitt lunch hö.

Så skönt att hinna med så mycket på förmiddagen. Klockan var inte mycket när jag kom hem.
Passade på att ta en varm dusch.

Hampus åkte iväg och jobbade idag, så jobbigt att vara ifrån honom.
Tog det lugnt ett tag, sen var det bara att ta fortsätta där jag slutade med städningen igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar